Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bikini razkril njeno mednožje

J.V.
30. 05. 2013 14.06
26

Ameriška starleta Jennifer Nicole Lee je do zdaj že tolikokrat na plaži izgubila bikini, da bi lahko pomislili, da lepotička to počne namerno. Pred kratkim so jo paparaci zalotili med namakanjem na eni izmed plaž v Miamiju, njene bujne obline pa so tudi tokrat dobesedno kipele iz premajhnih kopalk. V nekem trenutku je Jennifer presenetil velik val, jo poškropil in odvezal trakove njenega bikinija, ki so ji polzele vedno nižje in razkrile njeno mednožje.

Jennifer Nicole Lee številni poznajo predvsem po njenih mamljivih oblinah in le malo jih ve, s čim se starleta pravzaprav ukvarja. 37-letnica je postala redna obiskovalka plaže v Miamiju in paparaci jo te dni tam čakajo že v zasedi, saj dobro vedo, da jim bo zvezdnica zopet pripravila nepozaben šov. In niso se zmotili. V mini bikiniju, ki je le malo prepuščal domišljiji, si je Jennifer s prijateljem podajala frizbi in veselo skakljala med valovi, njene kopalke pa so bile vedno nižje, vse dokler niso trakovi hlačk popustili in razkrili njeno mednožje, izpod modrčka pa je pokukala nabrekla bradavička.

Velika fitnes navdušenka

Zvezdnica je zaslovela v 90. letih, ko ji je po dveh porodih uspelo izgubiti zavidljivo število kilogramov in si ustvariti uspešno kariero v fitnesu, v kateri vztraja še danes. Svojo navdihujočo zgodbo je fitnes navdušenka do zdaj razkrila v številnih knjigah, izdala različne DVD-je in ima celo svojo linijo kopalk, kar je pravzaprav zelo ironično, glede na to, da ima na plaži vedno težave z njimi. Pobegle bradavičke in razkrito mednožje so pri njej postali že stalnica, njene obline pa so predmet poželenja številnih moških.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578