Moskisvet.com
Justin Bieber - 1

Novice

Okužil Seleno in si povečal penis!?

N.J.
24. 10. 2012 14.56
61

Justin Bieber naj bi bil znova v težavah. Neki moški je namreč vložil tožbo proti njemu, v kateri ga med drugim obtožuje, da mu je ukradel kreditno kartico in si z njo plačal povečanje penisa.

Justin Bieber si je z ukradeno kreditno kartico dal povečati penis, poleg tega pa svoje dekle Seleno Gomez vara s številnimi drugimi zvezdnicami – med drugimi s Ke$ho, Rihanno in Penelope Cruz. Vsega tega ga je obtožil neki moški iz Michigana, ki trdi, da je Selenin oče.

Justin Bieber - 1
Justin Bieber - 1 FOTO: Reuters

Tožba je prišla v roke uredništva TMZ, ki se je odločilo nenavadne trditve moškega objaviti. Kot poroča spletna stran, naj bi bile obtožbe najbolj nenavadne, nore in več kot očitno neresnične, kar jih je tamkajšnje sodišče obravnavalo doslej. Zato Justina tudi niso poklicali za izjavo ...

In česa vsega ga obtožuje neznanec? Kot poroča TMZ, naj bi Justin možakarju dolgoval 330 evrov. "Denar je porabil za splav, potem ko je Seleno oplodil v moji spalnici, na moji medvedji koži," pravi. Poleg tega naj bi Seleno okužil s spolno prenosljivo bolezniijo, moškemu pa naj bi ukradel tudi kreditno kartico, s katero naj bi kupil večje količine kokaina in si plačal celo poseg povečanja penisa.

Vendar pa se moški ni spravil zgolj nad Bieberja. Toži namreč tudi Usherja Raymonda, in sicer zato, ker naj bi ta 4. julija 2012 prišel k njemu domov in mu v anus vtaknil ter prižgal raketo za ognjemet, medtem pa na uho pel pesem Katty Perry z naslovom Firework (Ognjemet).

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (61)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549