Moskisvet.com
Irina je pokazala vse svoje ženske čare.

Novice

Bi si jih lahko potegnila še višje?!

J.V.
01. 10. 2013 08.13
1

Ruska lepotica in dekle slavnega nogometaša Cristiana Ronalda rada pokaže svoje mamljive obline. Tokrat se je Irina Shayk razgalila za rojstnodnevno izdajo revije V, za katero je pozirala zgoraj brez in v belih tangicah. Ronaldo kot kaže svojo drago brez težav deli s celim svetom.

Irina je pokazala vse svoje ženske čare.
Irina je pokazala vse svoje ženske čare. FOTO: Instagram

Irina Shayk je v zadnjih letih postala ena izmed najbolj zaželenih manekenk na svetu, ki je že večkrat dokazala, da brez težav odvrže oblačila in pozira gola. Tokrat se je ruska lepotica razgalila za revijo V, ki je pred kratkim praznovala rojstni dan, vroče utrinke pa objavila tudi na svojem Instagram profilu. Na fotografijah Irina ne nosi drugega kot bele spodnje hlačke, ki razkrivajo njeno čvrsto zadnjico, svoje prsi pa je prekrila samo z roko. Zagotovo se najde kar nekaj takšnih, ki Cristianu Ronaldu zavidajo, da mu je uspelo ujeti takšno mačko.

Kdaj se bosta sprehodila do oltarja?

Slavni par se je zaročil pred dvema letoma, Irina pa je takrat razkrila, da jo je slavni nogometaš zasnubil na valentinovo, za dovoljenje pa je vprašal tudi njene starše. Portugalski nogometaš je tako dokazal, da ima tudi on romantično plat in ve kako očarati dekle. Postavna Rusinja je njegovo srce osvojila že ob njunem prvem srečanju, kljub osvajanju pa ni takoj podlegla njegovim čarom. Ronaldo je potreboval kar štiri mesece, da je dobil njegovo telefonsko številko in jo povabil na zmenek. Čeprav sta od njune zaroke minili že dve leti, pa se par do sedaj še vedno ni sprehodil do oltarja.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549