Moskisvet.com
valeria lukyanova barbika

Novice

Bi se igrali z njima?

N.J.
11. 12. 2012 13.41
74

Če je Barbie veljala za dekliško igračko, so resnične barbike nekaj povsem drugačnega – so igračke za moške! Do zdaj se je kot resnična Barbie predstavljala zgolj Valeria, pridružila pa se ji je še Olga. Spoznajte ju!

Resnična Barbie Valeria Lukyanova je našla svojo 'dvojčico', zdaj pa imata obe samo še en cilj – postati znani po vsem svetu!

Valeria je postala internetna senzacija, ko se je s pomočjo lepotnega kirurga spremenila v živečo lutko. Zdaj se ji je pridružila še 24-letna 'Dominica', katere pravo ime je Olga Oleynik, ki ji je videz prav tako dodal lepotni kirurg.

"Spoznali sva se na internetu," pravi Valeria in pojasnjuje, da obe prihajata iz ukrajinskega mesta Odessa. "Zanimalo naju je, kako podobni sva si in tako sva se spoznali. Imeli sva enaki pričeski, enako sva bili naličeni in celo podobno sva se oblačili. Prijatelji so bili prepričani, da sva pravi sestri. No, saj sva, ampak le v duhovnem smislu. Sva podobnega videza in imava podoben življenjski slog."

Olga in Valeria v prihodnosti načrtujeta selitev v Ameriko. "Olgin partner trenutno živi v ZDA, moj mož pa bi rad tam začel novi posel," pojasnjuje Valeria. "Vem, da mi v tujini ne bo dolgčas, saj me pogosto vabijo na fotografiranja in različne zabave."

valeria lukyanova barbika
valeria lukyanova barbika FOTO: Facebook

Ko so se Valerijine fotografije prvič pojavile v javnosti, so se mnogi spraševali, če je sploh mogoče, da je nekdo v resničnem življenju tako identičen porcelanasti lutki – z izjemno ozkim pasom in ostrimi potezami. Številni so menili celo, da so njene fotografije računalniško obdelane in dodelane. A vendarle obe obstajata v resničnem svetu – in sta točno takšni, kakršni sta na fotografijah.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (74)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578