Moskisvet.com
Silvio Berlusconi

Novice

Premierja obdelovale mladoletnice!

J.V.
22. 11. 2013 11.39
13

Nekdanji italijanski premier Silvio Berlusconi se je pred nekaj dnevi znova znašel na sodišču, kjer so predložili nove dokumente, ki dokazujejo, da je bil Berlusconi tisti, ki je organiziral slavne 'bunga-bunga' zabave, na katerih so mlada dekleta plesala striptiz in kjer ni manjkalo golote in seksa.

77-letnemu nekdanjemu italijanskemu premierju je sodišče v Milanu pred letom dni izreklo zaporno kazen sedmih let in mu prepovedalo kakršno koli politično udejstvovanje, ker je imel spolne odnose z mladoletno maroško prostitutko. Berlusconi se je pred nekaj dnevi znova znašel pred sodnikom, na sojenju pa so predstavili tudi nove dokumente, ki pojasnjujejo razloge za njegovo obsodbo.

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi FOTO: Reuters
Predstavili nove dokaze

Na sodišču trdijo, da obstajajo trdni dokazi, da je imel spolne odnose z nekdanjo erotično plesalko Karimo El Mahroug, ki je bila takrat stara 17 let, v zameno za denar in nakit. Trdijo, da je Berlusconi ukazoval ženskam, da nastopajo in erotično plešejo na zabavah. „Dokazano je, da je bil organizator seksualnih plesov mladih deklet Berlusconi sam,“ so povedali na sodišču in dodali, da je bil on tisti, ki je povedal kdaj se tako imenovane 'bunga-bunga' zabave začnejo. Berlusconi je večere opisal kot 'elegantne večerje' in ugovarjal razsodbi. Dokazi prav tako kažejo, da je nekdanji premier dobro vedel, da je bila Karim El Mahroug mladoletna in pod dovoljeno starostno mejo za prostitucijo v Italiji.

Izločili ga bodo iz senata

V prihodnjih dneh pa se mu obeta tudi izločitev iz senata zaradi utaje davka v njegovem Mediaset TV imperiju, odločitev, za katero trdi, da je bila politično motivirana. O tem ali mu bodo odvzeli stolček v senatu bodo glasovali konec novembra.

Silvio Berlusconi
Silvio Berlusconi FOTO: Reuters

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578