Moskisvet.com
Ben Affleck

Novice

Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu

E.R.
31. 05. 2024 02.30
0

Ben Affleck se je mrkega izraza udeležil hčerine maturantske zabave, kar je nosil v roki, pa je vzbudilo strah v marsikaterem njegovem oboževalcu, saj vse kaže, da je znova podlegel odvisnosti.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

O ločitvi Bena Afflecka in Jennifer Lopez se piše že dneve, a se slavni parček spretno izogiba odgovorom na to temo.

Njuna dejanja pa še vedno namigujejo na to, da med njima škripa, kar je potrdilo tudi to, da se je hollywoodski igralec tokrat brez spremstva pojavil na hčerkini maturantski zabavi. A to še ni vse, prišel je povsem sproščeno, fotografi pa so ujeli tudi pločevinko piva v njegovi roki, kar je mnoge spomnilo na podobo iz njegovega drugega težkega obdobja v življenju, natančneje tistega, v katerem se je razšel z nekdanjo ženo Jennifer Garner.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Pogled na pločevinko piva v Benovi roki je mnoge zaskrbel glede na njegove pretekle boje z odvisnostjo od alkohola, o kateri je tudi sam spregovoril že leta 2018.

Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša
Preberi še
Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša

"Ta teden sem končal 40-dnevno zdravljenje odvajanja od alkohola. Podpora družine, sodelavcev in oboževalcev mi je pomenila več kot karkoli. Dala mi je moč in spodbudo, da svojo težavo delim z drugimi. Boj proti vsaki odvisnosti je dolg in trd boj. To je dolga in predana zaveza. Toliko ljudi je na družbenih omrežjih razkrilo svoje odvisnosti. Njim želim reči hvala. Vaša moč je zame tako navdihujoča, nisem mislil, da je to sploh mogoče. Pomaga dejstvo, da nisem sam. Če imate težavo, poiščite pomoč v znak borbe, ne slabosti ali neuspeha. Upam, da bo moj primer pomagal vsem z isto težavo," je takrat zapisal Ben.

Ko je med promocijo filma "Atlas" novinar vprašal Lopezovo o njeni poroki, torej, ali so govorice o njeni ločitvi od Bena Afflecka resnične, se je J.Lo samo zasmejala, kaj mu je odvrnila, pa si lahko preberete spodaj:

Končno razkrila, ali se res ločuje
Preberi še
Končno razkrila, ali se res ločuje

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 486