Moskisvet.com
Ben Affleck pred centrom za zdravljenje odvisnosti

Novice

Ben Affleck znova v centru za odvajanje

E.R.
25. 09. 2024 02.00
0

Bena Afflecka, ki se je v preteklosti že soočal z odvisnostjo od alkohola, so paparaci znova zasačili med obiskom centra za pomoč odvisnikom.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ben Affleck je prestrašil svoje oboževalce, potem ko so se v javnosti pojavile fotografije ameriških paparacev. Pravzaprav prikazujejo, kako slavni igralec zapušča rehabilitacijski center v Kaliforniji. Po fotografijah sodeč je bil vidno dobre volje. Nekateri tuji mediji ugibajo, da je prišel le podpret ljudi, ki se borijo z različnimi odvisnostmi.

Večkrat je bil na rehabilitaciji zaradi alkohola

Znano je, da se je Ben večkrat zdravil in bil na odvajanju od alkohola. Prvič se je za ta korak odločil leta 2001, marca 2017 pa je Affleck sporočil, da je končal zdravljenje te odvisnosti.

"Zdravljenje sem končal, s tem sem se v preteklosti že soočal in se bom še," je takrat zapisal na svojem Facebooku. "Želim živeti polno življenje in biti najboljši oče, kar sem lahko. Želim, da moji otroci vedo, da ni sramotno poiskati pomoči, ko jo potrebujete, in da so vir moči za vse, ki potrebujejo pomoč, a se bojijo narediti prvi korak. Imam srečo, da imam ljubezen svoje družine in prijateljev. To je bil prvi od številnih korakov k okrevanju," je dodal na koncu.

Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu
Preberi še
Zaradi težav v zakonu uteho išče v alkoholu

K zdravljenju ga je leta 2018 prepričala Jennifer Garner

Konec avgusta 2018 je na prigovarjanje nekdanje žene Jennifer Garner znova pristal v rehabilitacijskem centru. Jennifer in še ena ženska sta bili posneti, ko sta prišli v Affleckov dvorec v Kaliforniji, nato pa se je po poročanju TMZ Ben odločil sprejeti predlog svoje bivše žene, da potrebuje pomoč, in odpeljala sta se naravnost v center za zdravljenje.

To so Benu Afflecku prepovedali početi
Preberi še
To so Benu Afflecku prepovedali početi

Nekaj dni pred intervencijo so se na spletu pojavile fotografije, ki prikazujejo velike zaboje alkohola, med drugim viskija in piva, dostavljenega na njegov naslov. To naj bi bila za Jennifer kaplja čez rob, zaradi katere se mu je odločila pomagati.

Ben Affleck in Jennifer Garner
Ben Affleck in Jennifer Garner FOTO: AP

Affleck je za svojo odvisnost krivil bivšo ženo

Čeprav njegova odvisnost sega že daleč v preteklost, je Affleck v eni svojih najbolj kontroverznih izjav kot razlog za svojo odvisnost od alkohola obtožil svojo nekdanjo ženo Jennifer Garner. Med intervjujem s Howardom Sternom je igralec izjavil: "Del razloga, zakaj sem začel piti, je bil ta, da sem se počutil kot ujet. Mislil sem si: 'Ne morem pobegniti od otrok, vendar nisem srečen, kaj naj naredim?' Spil sem steklenico viskija in zaspal na kavču, kar pa ni bila dobra rešitev."

Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša
Preberi še
Jasno je, ali je za ločitev kriva njegova bivša

 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578