Moskisvet.com
Jess Brolin

Novice

Njegova družina se kopa v denarju, on životari na ulici

E.R.
13. 09. 2024 02.00
7

Odtujenega krušnega sina ene največjih filmskih igralk so po desetih letih znova videli na ulici.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Barbra Streisand in njen mož James Brolin pričakovano živita v razkošni vili v Malibuju, obdani s 3000 grmi vrtnic, ki jo je revija za notranjo opremo lani označila za idilično oazo. Toda to ni dom Brolinovega mlajšega sina Jessa. On namreč stanuje v majhnem motelu na obrobju kalifornijskega mesta Ohio, ki je vse prej kot idiličen za življenje. 

Barbara Streisand, James Brolin
Barbara Streisand, James Brolin FOTO: Profimedia

52-letnika, brata Josha Brolina, zvezdnika filmov "Možje v črnem" in "Maščevalci", so nedavno videli pred zanikrnim hotelom Topa Vista, ki se nahaja na prometni avtocesti nasproti kavarne in frizerskega salona.

Josh Brolin
Josh Brolin FOTO: Profimedia

Mlajši sin Jess Brolin, ki tehta več kot 160 kilogramov, je bil prejšnji teden po dolgem času znova ujet s strani paparacev, ko se je sprehajal po centru Ohia in čakal na avtobus. Vidno pretežek Jess je bil oblečen v črno majico z logotipom Batmana ter široke kratke hlače iz džinsa in obut v rjave športne copate. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njegov začasni novi dom, ki se na svoji spletni strani ponaša z osmimi klimatiziranimi sobami, od katerih ima vsaka TV z ravnim zaslonom, je v lasti 64-letnega Steva Edelsona, znanega po verigi nočnih klubov po Los Angelesu. Čeprav je Jessov novi dom skromen, predstavlja selitev tja pomemben premik v njegovem življenju. 

Pod palcem skoraj 100 milijonov, ima pa se za srednji razred
Preberi še
Pod palcem skoraj 100 milijonov, ima pa se za srednji razred

Leta 2011 je Jess namreč v mestu živel v rabljenem tovornjaku iz leta 1981, potem ko je v skladu, ki ga je podedoval od biološke matere, zmanjkalo sredstev. Kljub ponudbi pomoči je Jess še vedno v začasnem stanovanju in nikoli ni poskušal obnoviti svoje kariere v šovbiznisu, ki je bila sestavljena iz dveh filmov, delal pa je tudi kot asistent produkcije pri uspešnici Črni škorpijon, nizkoproračunski seriji o super junakih, ki je bila posneta v Los Angelesu. 

Jess Brolin
Jess Brolin FOTO: Profimedia

Jessova skromna nastanitev v motelu predstavlja popolno nasprotje z razkošnimi domovi, s katerimi se bohoti njegova slavna družina, pa tudi z razkošnimi rezidencami, v katerih je živel kot otrok. Medtem ko imata oče James in mačeha Barbra razkošno posestvo v Malibuju, brat Josh trenutno prebiva na slabih 7 milijonov evrov vrednem posestvu s šestimi posteljami v Montecitu – kraju, znanem tudi po tem, da predstavlja  dom princa Harryja in Meghan Markle ter Oprah Winfrey in Katy Perry

Na računu ima milijone, a javno prosjači za denar
Preberi še
Na računu ima milijone, a javno prosjači za denar

Kot otroka sta Josh in Jess odraščala v razkošju na ranču v Paso Roblesu in nato v dvorcu v Santa Barbari. Kljub razkošnemu okolju pa se je Jess nekoč primerno opisal kot spregledan bogati otrok, katerega divja najstniška leta so zaznamovale kraje avtomobilov, da si je lahko financiral svojo odvisnost od mamil.

Celine Dion priznala odvisnost od opiatov
Preberi še
Celine Dion priznala odvisnost od opiatov

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578