Moskisvet.com
Barbie Ferreira

Novice

Zvezdnica se je v pol leta prepolovila, razlog za to pa šokanten

E.R.
07. 09. 2024 03.15
0

Slavna igralka se je iz debelušnega dekleta v samo pol leta preobrazila v suhico, povod za njeno hujšanje pa je skrb vzbujajoč.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka Barbie Ferreira, ki je zaslovela z vlogo v seriji Evforija (Euphoria) se je v zgolj 6 mesecih praktično prepolovila.  Igralka je drastično shujšala v obupanem poskusu, da bi s tem "oživila" svojo hollywoodsko kariero, ki je po poročanju virov začela pešati po njenem odhodu iz serije "Euphoria". 

Barbie Ferreira v prizoru iz serije Evforija.
Barbie Ferreira v prizoru iz serije Evforija. FOTO: Profimedia

Igralka Barbie Ferreira, s pravim imenom Barbara Ferreira, ki jo je širša javnost vzljubila kot ljubko deklico v uspešnici Evforija, je znova sprožila polemike s serijo novih fotografij na Instagramu. Radovedni oboževalci se sprašujejo, ali je za fantastično preobrazbo zaslužno zdravilo za sladkorno bolezen, ki se med slavnimi pogosto uporablja za hujšanje. 

Barbie tovrstnih pripomb ne komentira, viri blizu mlade zvezdnice pa trdijo, da je toliko shujšala, da bi svetu pokazala, da je odločena uspeti v pogosto zelo ostri filmski industriji.

Kako pa je Barbie Ferreira izgubila toliko kilogramov?

"Odkar je zapustila serijo Evforija, so priložnosti za Barbie usahnile. Vedela je, da mora nekaj storiti," je za Daily Mail razkril poznavalec in dodal: "Če želite dobiti vlogo v Hollywoodu, morate izgledati kot hollywoodska diva. Naj se sliši še tako plitko, žal je tako. Shujšala je, da bi oživila svojo kariero in bolje izpostavila svoj talent. Njena želja po uspehu v filmski industriji je velika. Novo telo Barbie Ferreira je bil način, da reče: 'Hej, to sem zdaj jaz in pripravljena sem delati! Želi si igrati najrazličnejše vloge in naredila bo vse, da bi se to zgodilo. Priljubljeno zdravilo ponuja preprost način za dosego tega." 

Drugi vir je dodal: "Ne glede na to, kako je shujšala, Barbie uživa v pozornosti."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 V začetku tedna je Barbie Ferreira s svojimi 5 milijoni sledilcev na Instagramu delila nove fotografije, ki pričajo o njeni osupljivi izgubi teže. Oboževalci so ji čestitali za preobrazbo, kmalu pa so se eno za drugim začela pojavljati vprašanja – kaj se skriva za neverjetno izgubo teže. Nekdo se je pošalil: "Bogati ljudje imajo priljubljeno drogo, mi pa telesno pozitivnost." 

"Njeno telo, njene odločitve! Škoda, da se nekateri sprejemajo skozi identifikacijo, povezovanje in primerjanje z njo, to ni njena odgovornost," se je jezil drugi od sledilcev. 

Barbie Ferreira je igrala srednješolko Kat v 16 epizodah serije "Euphoria", od leta 2019 do 2022, ko je na Instagramu objavila, da zapušča projekt. Njen odhod je sovpadel z govoricami o napetosti na snemanju, ki naj bi jih imela z ustvarjalcem serije Samom Levinsonom.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572