Moskisvet.com
image (28)

Novice

Barbara izginila, na noč za družbo plačevali po 3 tisočake!

N.J.
14. 04. 2015 10.03
11

Barbara Guerra, italijanska starleta, bi se morala prikazati na sodišču, a je že četrtič ni bilo. Nastopiti bi morala kot priča v primeru proti nekdanjemu italijanskemu premierju Silviju Berlusconiju.

Barbaro Guerra naj bi prisilno privedli na sodišče, saj se je v preteklosti že trikrat izognila, a je oblasti menda niso našle, tako da je tudi tokrat na sodišču ni bilo. »Iskanja so potekala vsak dan po več ur, karabinjeri so jo čakali v bližini doma med 9. in 12. aprilom, a je niso našli,« je povedala predstavnica karabinjerov. Našli pa niso niti Marysthell Garcie Polanco, še druge ženske, ki naj bi pričala v primeru 'Ruby', saj naj bi tudi ona delala kot spremljevalka in se udeleževala večerij, ki jih je organiziral italijanski organizator zabav Gianpaolo Tarantini za Berlusconija.

Je zbežala čez lužo?

Kot kaže, se Barbara skriva v ZDA. Pred kakšnim mesecem dni je na socialnem omrežju objavila fotografije iz Miamija, kjer naj bi bila na dopustu, a očitno gre za več kot le dopust in je tja prebegnila, da bi se izognila sojenju.

Proces se kljub vsemu nadaljuje. Kot priča je nastopila Cinzia Caci, ki je izjavila: »Tartantini je poznal moje cene. Zahtevala sem 3 tisočake na noč oziroma tisočaka za eno uro. Šlo je za ceno na noč in dodatno plačilo, če bi želel spolni odnos.« Sprva naj bi jo povabili na večerjo v Arcore s Silvijem Berlusconijem, s katerim bi se morala družiti ves večer, čeprav ji tega ni nihče eksplicitno naročil. Večer se je zaključil drugače zaradi spleta okoliščin. »Plačali so mi 1.000 evrov, da sem seksala s Tarantinijem in da sem šla nato na večerjo s Paolom Berlusconijem (mlajšim bratom Silvija Berlusconija, op. p.).«

Gianpaolo Tarantini in še šest drugih oseb je obtoženih izkoriščanja in siljenja deklet v prostitucijo. Poleg njega so to še njegov brat Claudio, Sabina Beganovic, igralki Letizia Filippi in Francesca Lana, ter Tarantinijeva prijatelja Pierluigi Faraone in Verdoscia.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578