Moskisvet.com
Aurora

Novice

Aurora je pravi hit!

N.J.
14. 11. 2014 14.03
4

Na metroju si je nadela slušalke, začela najprej migati v ritmu, potem pa se ji je 'odprlo'. Začela je glasno prepevati, skakati, plesati ... in postala prava atrakcija na spletu!

Pa ne zaradi neverjetnega vokala ali česa podobnega, njen video se je kot virus razširil po spletu, ker si dekle pač 'upa'.

Sopotnike je najprej motilo, da dekle tako glasno poje, maha, pleše, na koncu pa so ji vseeno namenili bučen aplavz. Gre za to, da se vsi, ne glede na to, kje smo in kaj počnemo, kljub vsemu radi sprostimo. In takšne 'distrakcije', ki so sprva moteče, na koncu sprejmemo kot nekaj simpatičnega, nenavadnega.

Dekle Aurora, ki prihaja iz Italije, je sicer članica projekta Altrove, ki na spletu deluje po 'heštegom' #altrove. »Je igra, ki poteka po mestu, na javnih krajih, na sredstvih javnega prevoza, je izziv« pojasnjujejo v italijanskih medijih. »Zaradi rutine smo vsi zdolgočaseni. Želimo si pobegniti nekam, ne iti v šolo, v službo, nehati početi to, kar počnemo ... Ampak #altrove je alternativno potovanje, je alternativa begu ... Dovolj je, da raziskujemo in že se izgubimo,« opisujejo.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626