Moskisvet.com
Pokazala mednožje

Novice

Asistentu - in gledalcem - je nastavila golo mednožje!

N.J.
09. 05. 2014 15.25
23

Medtem ko je večina medijev osredotočenih na perverzije, ki jih na odru izvaja nekdanja Disneyjeva zvezdnica Miley Cyrus, svoje mesto pod soncem išče tudi Lady Gaga. Čeprav se je za nekaj časa umaknila iz scene, pa se je vrnila še bolj provokativna kot prej. In kot kaže, bo golota na odrih postala stalna praksa.

Če se večina ljudi zgraža nad perverznimi in seksualnimi gibi mlade pevke Miley Cyrus, je treba priznati, da je šla Lady Gaga tokrat še korak dlje. Na nedavnem koncertu v BB&T Centru na Floridi, s katerim je otvorila svojo turnejo artRAve: The ARTPOP Ball Tour, je namreč občinstvu pokazala vse, kar se je pokazati dalo. Ne le, da je po odru skakala v tangicah, z enega kričečega kostuma v drugega se je namreč namesto v zaodrju preoblačila kar na odru.

Gaga je s svojim koncertom navdušila oboževalce, nekateri so se pritoževali le nad tem, zakaj ni zapela več pesmi iz novega albuma. Kakor koli že, jo sedaj čakajo že naslednji izzivi po ZDA in Veliki Britaniji.

Pokazala mednožje
Pokazala mednožje FOTO: Profimedia
Pokazala mednožje
Pokazala mednožje FOTO: Profimedia
Pokazala mednožje
Pokazala mednožje FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578