Moskisvet.com
Mila Kunis in Ashton Kutcher po nakupih

Novice

Nekoč so ju oboževali, danes ju ne morejo niti videti

E.R.
26. 09. 2024 02.00
0

Trenutno veljata za najbolj osovražen slavni par na svetu, razlog za to pa je šokanten.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ashton Kucer in Mila Kunis sta bila nekoč priljubljen par v Hollywoodu, znana po svoji ljubezenski zgodbi, ki se je začela na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta. Toda v zadnjih letih se je njun sloves drastično spremenil in zdaj sta tako rekoč postala najbolj osovražen slavni par!

mila kunis ashton kutcher
mila kunis ashton kutcher FOTO: Profimedia

Podprla sta obsojenega posiljevalca

Potem ko je bil Ashtonov nekdanji kolega Dani Masterson obsojen zaradi posilstva, sta se Ashton in Mila znašla na udaru kritik zaradi pisma podpore, ki sta ga poslala sodniku. V tem pismu sta poudarila njegove "dobre lastnosti" in se zavzela za milejšo kazen, kar je povzročilo veliko ogorčenje javnosti.

Njihovo podporo Mastersonu je javnost skritizirala in zakonca obsodila, da jima ni mar za njegove žrtve. Medtem ko sta Ashton in Mila govorila o pozitivnih vidikih Mastersonovega lika, so kritiki poudarjali, da minimizirata travme posiljenih žensk. Njihovo ravnanje so ocenili kot neposreden napad na pravosodje, kar je povzročilo dodatne obsodbe in ostre kritike na družbenih omrežjih.

Mlačno opravičilo javnosti

Po škandalu sta se Ashton in Mila opravičila javnosti, a to ni bilo dovolj, da bi zmanjšala jezo. Ashton je trdil, da so bila pisma podpore napisana na zahtevo Mastersonove družine, vendar so mnogi menili, da bi se morala boriti za žrtve, ne pa podpirati zločinca. Njihovo opravičilo je bilo ocenjeno kot premalo iskreno, kar je še dodatno omajalo njihov ugled.

Problematični komentarji o mladoletnikih

Medtem so se pojavili stari posnetki iz leta 2003, na katerih Ashton daje problematične komentarje o Hilary Duff. V tem intervjuju je govoril o tem, kako "čaka, da dopolni 18 let, skupaj z dvojčicama Olsen." Takrat je bila igralka Hilary Duff stara le 15 let, dvojčici Olsen 17, on pa 25 let.

Prav tako sta Mila in Ashton v enem od intervjujev povedala, da je scenarij od nje zahteval, da poljubi Ashtona, ki je bil takrat star 20 let, ona pa le 14.

"To je bil moj prvi poljub! Še nikoli se nisem poljubila s fantom," je takrat povedala Mila.

Ta zgodba je marsikomu pustila grenak okus v ustih, olja na ogenj pa je prilil Ashton, ki je povedal, da je Mastersonu, ki je v seriji tudi zaigral, stavil za 10 dolarjev, da bo od nje dobil francoski poljub!

Težavna prejšnja razmerja

Mila je bila v preteklosti v razmerju z Macaulayem Culkinom, kar je še dodatno zapletlo njeno javno podobo. Njuno zvezo so zaznamovali škandali, kot je sama izjavila - imela sta zelo grd razhod. Namignila je tudi, da je za razhod kriva sama zaradi svojega obnašanja.

Vmes se je Ashton poročil s 16 let starejšo Demi Moore. Ta zakon je trajal celih 8 let (2005-2013). Demi je šele čez leta razkrila, kako je prišlo do ločitve. Pojasnila je, da jo je igralec večkrat prevaral, pa tudi, da je pogosto vztrajal, da v njunih spolnih odnosih sodeluje še ena oseba, kar je po njenih besedah "zabrisalo meje varanja".

Druženje s P. Diddyem

Ashtona so povezovali tudi z reperjem Seanom "Diddyjem" Combsom, ki se sooča z zveznimi obtožbami kaznivega dejanja. Njuno prijateljstvo je postalo predmet kritik. O obtožbah na račun slavnega reperja Mila in Ashton (še) nista spregovorila, čeprav si je bil igralec z njim dolga leta blizu.

Ashton Kutcher in Sean Diddy Combs z Demi Moore
Ashton Kutcher in Sean Diddy Combs z Demi Moore FOTO: Profimedia

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597