Moskisvet.com
Ashley Graham

Novice

Ima skoraj 100 kilogramov, njene gole fotografije pa so zažgale splet

E.R.
21. 08. 2024 01.00
0

Najbolj znana 'plus size' manekenka Ashley Graham (36) je ta konec tedna praznovala 14 let zakona z možem Justinom Erwinom – tako da se je razgalila na družbenih omrežjih.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ashley Graham je svoje sledilce na Instagramu razveselila s serijo fotografij, ki prikazujejo njeno navihano in zabavno potovanje z možem Justinom Erwinom na severni del New Yorka, ki sta si ga privoščila za njuno obletnico poroke.

"Praznujeva naju," je napisala v naslovu objave poleg belega srčka in številke 14.

Vsi se sprašujejo, kako lahko ljubi takšno žensko
Preberi še
Vsi se sprašujejo, kako lahko ljubi takšno žensko

Na prvi fotografiji pozirata srečna in nasmejana, Justin pa svojo drago objema in poljublja na čelo. Druga fotografija prikazuje čudovito zasebno ložo z dih jemajočo naravno pokrajino, druge ponazarjajo njuno uživanje v naravi, "češnja na torti" pa je fotografija gole Ashley Graham v vodi.

Slavna plus size manekenka, ki jo je revija Maxima leta 2023 razglasila za najbolj seksi žensko na svetu, je s to objavo takoj zažgala splet in vse pustila brez sape.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Spomnimo, ljubezenska zgodba Ashley Graham in Justina Erwina se je začela leta 2009, ko sta bila oba stara 21 let. Zanimivo je, da je ta par pred poroko živel v celibatu.

Čeprav ji je težko, olimpijska šampionka pri 42. ostaja devica
Preberi še
Čeprav ji je težko, olimpijska šampionka pri 42. ostaja devica

"Štiri mesece po tem, ko sva se spoznala, mi je mož rekel: Res si mi všeč in želim biti tvoj fant. Boš moja punca? Rekla sem mu, da bom. Ampak resnica je, da nisem bila zares prepričana. Eden od razlogov je bil ta, da je bil najin prvi poljub grozen, Justin pa je še dolgo pravil, da se strašno poljubljam, in me je moral to naučiti," je nekoč razkrila Ashley.

V zakonu so se jima rodili trije sinovi, štiriletni Isaac ter triletna dvojčka Malachi in Roman.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578