Moskisvet.com
Sylvester Stallone

Odnosi

Nekoč alfa tekmeca, danes nerazdružljiva prijatelja

M.S
12. 07. 2024 05.00
0

Avstrijsko-ameriški igralec Arnold Schwarzenegger je na svojem Instagram računu delil ganljivo voščilnico za 78. rojstni dan svojega prijatelja Sylvestra Stallona. Nekoč sta imela precej drugačen odnos kot danes, saj sta bila velika tekmeca.

Avstrijsko-ameriški igralec Arnold Schwarzenegger je na svojem Instagram računu delil ganljivo voščilnico za 78. rojstni dan svojega prijatelja Sylvestra Stallona. Objavil je niz fotografij, na katerih je slavni igralski par skozi leta. "Vse najboljše za tvoj rojstni dan, moj prijatelj. Si prvak in legenda. Navdihnil si mene in milijarde ljudi po vsem svetu," je zapisal Schwarzenegger. Na fotografijah vidimo različne trenutke, med drugim igralca med izrezovanjem buč, na dogodku Planet Hollywood in v oblekah iz 80. let.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Skoraj 80-letni Schwarzenegger se je odločil za hujšanje
Preberi še
Skoraj 80-letni Schwarzenegger se je odločil za hujšanje

V nedavnem skupnem intervjuju za TMZ sta igralca razpravljala o svojem otroštvu, družinah in preteklem rivalstvu, ko sta v 80. in 90. letih prejšnjega stoletja pomagala vzpostavljati akcijske filme na velikih platnih. "Stallone mi je zelo pomagal pri rasti kariere, ker sem končno dobil nekaj, kar sem poskušal uloviti," je dejal Schwarzenegger. Podobno je dejal tudi Stallone, ki je v Schwarzeneggerju videl konkurenco in grožnjo, kar mu je dalo večjo motivacijo. "Takoj ko sva se prvič zagledala, je bilo, kot da sta se dve alfi udarili." Na koncu intervjuja je Arnold priznal, da je bil prav on tisti, ki je prvi začel z izzivanjem in tekmovalnostjo v njunem odnosu.

Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger in Sylvester Stallone
Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger in Sylvester Stallone FOTO: Profimedia
Schwarzenegger priznal, da je moral prestati zahtevno operacijo
Preberi še
Schwarzenegger priznal, da je moral prestati zahtevno operacijo

Vsi oboževalci Arnolda Schwarzeneggerja ga ne zamudite v petek, 12. 7. ob 20. uri na Kanalu A v filmu Terminator: Temačna usoda. Dobrodošli v dan po sodnem dnevu. Terminator: Temačna usoda je po 28. letih ponovno združil zvezdi originalnih filmov Lindo Hamilton in Arnolda Schwarzeneggerja. Zgodba tokrat spremlja mlado Dani Ramos, ki živi preprosto življenje v Mexico Cityju s svojim očetom in bratom. Njihov mir zmoti prihod smrtonosnega terminatorja Rev-9 iz prihodnosti, ki ima nalogo, da Dani ubije. Toda njena usoda je ključna za preživetje človeštva, zato mlado dekle skušata pred njim zaščititi supervojakinja Grace in veteranka Sarah Connor. Medtem ko Rev-9 v lovu na Dani neusmiljeno uničuje vse pred sabo, trojica poišče ostarelega kiborga T-800 iz Sarahine preteklosti, ki bi lahko bil njihovo edino upanje.

Vsi oboževalci igralca lahko na VOYO uživate v njegovih akcijskih uspešnicah, kot sta Terminator 2 in Popolni spomin. Tisti, ki bi radi videli Sylvestra Stallona, pa ga lahko najdete v filmih Ropar brez spomina, Plezalec in prvih treh delih serije Rambo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497