Moskisvet.com
Mariana Rodriguez - 2

Novice

Najprej vse zakrila, potem pa ...

N.J.
24. 10. 2014 11.21
9

Italijanske medije že nekaj časa osvaja dekle argentinskega porekla, Mariana Rodriguez. Temnolasa 24-letnica zdaj pripravlja vroči koledar, ki bo po vsej verjetno krasila kar nekaj delavnic ...

Čeprav ima enak priimek kot Belen, si z Mariano Rodriguez nista prav nič v sorodu. Resda se obe ukvarjata z modo, sta temnolasi in brez dvoma lepotički, a Mariana prihaja iz Argentine, Belen pa iz Venezuele.

Mariana na spletu rada objavlja svoje fotografije, sicer pa se vse pogosteje pojavlja v italijanskih šovih in osvaja italijansko (in svetovno) občinstvo. Za letos si je zastavila še izziv – izdala bo svoj vroči (goli) koledar. Ne dvomimo, da bo šel za med. Vsaj po prvih fotografijah s snemanj, ki so jih objavili italijanski mediji, sodeč ...

Je pa Mariana nekaj posebnega v svetu zabave, saj je ena redkih, ki si ni povečala prsi. Naravno bujno petko je namreč zmanjšala za kar dve številki in je tako zdaj ponosna lastnica 'trojkic'. »Veliko več dela imam, odkar sem si zmanjšala prsi,« je izjavila pred časom v enem izmed intervjujev. »Nosila sem petko, ampak mi ni bilo všeč. Prevelike prsi so bile za moje telo. Zdaj imam trojkico: prsi so veliko lepše in delujejo bolj skladno z mojo postavo,« je prepričana.
 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616