Moskisvet.com
Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 2

Novice

Njen trebuh je danes ...

J.V.
27. 09. 2013 14.41
0

... prav takšen, kakršen je bil! Latino zvezdnica Jennifer Lopez pri 44 letih še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih žensk na svetu, ki se v petem desetletju še vedno lahko pohvali z izklesanim trebuhom, o katerem številne ženske polovico njene starosti lahko le sanjajo.

Latino zvezdnica je pokazala svoj vitek pas, ki ji ga zavidajo številne ženske.
Latino zvezdnica je pokazala svoj vitek pas, ki ji ga zavidajo številne ženske. FOTO: Instagram

Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 3
Izklesan trebuh Jennifer Lopez - 3 FOTO: Instagram

Jennifer Lopez leta ne pridejo do živega. To je mama dveh otrok znova dokazala, ko je na svoje družabno omrežje objavila fotografijo, na kateri ponosno kaže svoj izklesan trebuh. 'Le kako ji uspeva?' se sprašujejo njeni oboževalci. Popolnoma jasno je, da pevka in igralka veliko časa preživi v telovadnici in plesnem studiu ter skrbi zato, da njeno telo ostaja v top formi tudi pri 44 letih. Ob primerjavi fotografije s tisto, ki je nastala leta 2000, ko je bila J. Lo še v romanci z raperjem P. Diddyjem in 13 let mlajša, je skoraj nemogoče najti razliko.

V postelji je nenasitna

Zvezdnica je že nekaj let srečna v objemu 20-let mlajšega plesalca Casperja Smarta, ki je v nedavnem intervjuju razkril, da ima Jennifer kar se tiče seksa nenasitna. „Jennifer je v postelji neustavljiva in ima telo 20-letnice,“ je priznal Casper, ki je zagotovo ponosen, da mu je uspelo osvojiti srce ene izmed najbolj poželjivih žensk na svetu.

Hočejo njeno zadnjico

Jennifer, ki že od nekdaj navdušuje s svojimi polnimi oblinami ne samo moške, ampak tudi ženske. To so potrdili tudi lepotni kirurgi, ki so razkrili, da si je zaradi nje veliko žensk zaželelo večjo zadnjico.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549