Moskisvet.com
image (28)

Novice

Se je slavni olimpijec ujel v njeno past?

S.C.
20. 08. 2012 08.23
4

Po zaključku olimpijskih iger si je slavni plavalec privoščil več kot zaslužene počitnice v družbi svoje spremljevalke, ki je na plaži kar klicala po pozornosti.

Mnoge zvezdnice na zasebnem oddihu želijo ostati neopažene in se skrivajo pred paparaci, spet druge na vse pretege iščejo pozornost, da bi se le pojavile v vseh mogočih znanih in neznanih revijah.

Med slednje sodi tudi suhljata lepotica Megan Rossee, ki pravzaprav sploh ni prava zvezdnica, pač pa še dokaj neznan model in igralka, ki se zadnje čase v medijih pojavlja predvsem zaradi zveze z do sedaj največkrat odlikovanim olimpijcem, ameriškim plavalcem Michaelom Phelpsom. Večina jih meni, da ga slave lačna Megan zgolj izkorišča, ker želi na najlažji način uspeti, a športnik je vanjo slepo zaljubljen do ušes, kar je bilo videti ravno te dni, ko so ju paparaci ujeli na plaži v Santa Monici, kjer preživljate zaslužene počitnice.

Ambiciozna mladenka je blestela v zlatem bikiniju in s svojo razposajenostjo burila domišljijo mimoidočih, Michael pa je za njo tekel kot kužek, pravijo očividci. Da se le ne bo opekel!

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616