Moskisvet.com
Al Pacino

Novice

V otroštvu si je poškodoval "korenjaka", posledice čuti še danes

E.R.
21. 10. 2024 03.30
0

Legendarni filmski zvezdnik je razkril, da si je v otroštvu poškodoval penis, spregovoril pa tudi o posledicah, ki jih čuti še danes.

Erotika

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Nedavno je izšla avtobiografska knjiga legendarnega igralca Al Pacina (84), ki nosi naslov 'Sunny Boy'. V njej je razmišljal o svojem otroštvu in dolgoletni karieri. Med številnimi anekdotami je bila tudi ena precej neprijetna ...

Na zapisanih straneh je namreč spregovoril tudi o poškodbi iz otroštva, ki ga 'še vedno preganja'. Takrat je bil star le 10 let, živel pa je v Bronxu v New Yorku. "Hodil sem po tanki železni ograji, kot bi hodil po žici," se je spominjal legendarni Pacino.

Več kot pol stoletja mlajša ga je zapustila
Preberi še
Več kot pol stoletja mlajša ga je zapustila

"Celo jutro je deževalo in seveda mi je spodrsnilo in sem padel, železna palica pa me je zadela naravnost med noge," je zapisal, poroča Page Six.

V svoji knjigi se je spominjal tudi strašnih bolečin, zaradi katerih ni mogel niti hoditi, ampak je samo na mestu stokal. Na srečo ga je pričakal starejši gospod in ga odpeljal do hiše njegove tete, od koder so nemudoma poklicali zdravnika.

Zakaj se moški bojijo zdravnikov?
Preberi še
Zakaj se moški bojijo zdravnikov?

"Ležal sem v postelji s hlačami okoli gležnjev, medtem ko so me tri ženske v mojem življenju – mama, teta in babica – v paniki rahlo zbadale po penisu," je zapisal Pacino in dodal: "Mislil sem si: 'Bog, vzemi me zdaj,' medtem ko sem poslušal, kako šepetajo ena drugi."

Na srečo je bilo vse v redu, a Pacino pravi, da je bila to zanj zelo travmatična izkušnja, ki ga "še vedno preganja". Izjavil je tudi, da je bila to ena najbolj neprijetnih stvari, ki so se mu zgodile v življenju.

Pacino, ki je zaslovel z vlogami v filmih 'The Godfather', 'Scarface', 'Scent of a Woman' in številnih drugih, je pred kratkim za People pojasnil, da je nastopil 'skrajni čas', da svoje spomine zapiše na strani avtobiografske knjige.

Al Pacino: 'Zabavno je biti oče pri 84 letih, rad bi ostal ob sinu'
Preberi še
Al Pacino: 'Zabavno je biti oče pri 84 letih, rad bi ostal ob sinu'

"Star sem 85 let. Ko prideš do sem in se zaveš svojih let, začneš razumeti, zakaj so nekateri začeli stvari zapisovati," je zaključil. Veliko vlogo pri tej odločitvi je imelo tudi dejstvo, da je Pacino pred slabim letom dobil sina Romana, za BBC pa je povedal, da bo zaradi te knjige imel tudi njegov sin nekega dne priložnost izvedeti nekaj novega o svojem očetu.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: 24sata.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626