Moskisvet.com
image (28)

Novice

Adele odvrgla krpice!

N.J.
23. 10. 2013 12.48
1

20-letno francosko igralko Adèle Exarchopoulos je svet spoznal predvsem zahvaljujoč njeni vlogi v kontroverznem filmu Blue Is The Warmest Color, ki je bil nagrajen celo na festivalu v Cannesu. Desetminutni lezbični filmski prizor med Adele in njeno soigralko Leo Seydoux je zdaj verjetno že tonil v pozabo, je pa Adele ponovno spomnila nase s seksi fotografijami, ki jih je objavila moška revija GQ.

S cigareto v bikiniju, pijačo v roki in 'zgoraj brez', zatem pa pod prho v prosojni beli oblekici ... Adèle Exarchopoulos je za GQ pokazala vse svoje čare. Glavna zvezdnica filma Blue Is The Warmest Color ( v originalu "La vie d'Adèle") je v filmu s svojo soigralko Léo Seydoux sicer že odigrala nekaj lezbičnih prizorov, a dejstvo je, da v filmu ni mogoče videti nobenih njenih intimnih delov. Kakor koli že, pa je videti, da 20-letna francoska igralka na fotografiranju ni bila prav nič sramežljiva.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616