Moskisvet.com
image (28)

Novice

Prepoznate to odlično pevko?

M.J.
16. 03. 2012 10.03
7

Predstavljamo vam fotografije, na katerih je moč videti Adele, kako kot najstnica uživa v brezskrbnem življenju in se predaja užitkom ob kajenju cigaret.

Fotografije prikazujejo uspešno pevko, trenutno najbolj poznano po pesmih Someone like you in Rolling in the deep, kako brezskrbno uživa kljub komaj 16 letom. Posnel jih je njen nekdanji sošolec Allan Rose, ki se Adele spominja kot fenomenalne, zabavne in obenem zveste ter nadarjene sošolke. Ob predstavitvi fotografij je dejal: ''Že takrat je bilo jasno, da bo postala zvezda. Nekateri ljudje so bili že takrat nekaj korakov pred drugimi. In Adele je bila ena izmed njih.''

Allan je medijem predstavil tudi nekaj videoposnetkov, na katerih je Adel moč videti, kako se kremži in stresa šale. V enem izmed njih ima v roki tudi kitaro in zapoje pesem Daydreamer, ki je kasneje postala prva pesem na njenem debitantskem albumu 19. Allan je dejal: ''Je tako glasbeno nadarjena.''

Toda Adele, ki je od takrat dalje že osvojila kar nekaj nagrad, ni dovolila, da bi ji njen talent zameglil um. Enkrat je celo zavrnila podpis pogodbe z neko založbo, saj je bila preveč zaposlena s pripravami na svoj 18. rojstni dan. ''To je tipična Adele. Njeni prijatelji so ji veliko bolj pomembni,'' je dejal Allan. ''Očitno še vedno ostaja prizemljema. Je zabavna, odprta in veseli smo, da smo preživeli nekaj časa s tem izjemnim talentom,'' je še dodal.

Hekerji so napadli njen mobilnik in ji ukradli gole fotografije.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578