Moskisvet.com
image (28)

Novice

Grozljiva nesreča

S.R.
21. 04. 2012 14.29
5

Na spletu so se pojavili posnetki nadzornih kamer, ki prikazujejo, kako se je 76-letnica s svojim avtomobilom zaletela v steklena vhodna vrata nakupovalnega centra in povzročila pravo razdejanje. Sreča v nesreči je bila, da v trku nihče ni umrl.

Vse skupaj se je zgodilo v soboto, 14. aprila, v mestu Palm Coast na Floridi. 76-letna Thelma Wagenhoffer se je ob 13.24 popoldne s svojo toyoto camry zaletela v vhodna vrata nakupovalnega centra Publix. Povzročila je ogromno gmotno škodo in poškodovala 10 ljudi, med drugim tudi dojenčka. Na srečo pa nihče izmed vpletenih v nesreči ni umrl.

Večina poškodovanih je kmalu zapustila bolnišnico, trije udeleženci pa so še vedno na zdravljenju. Med njimi je tudi 83-letna ženska, ki jo je Thelmina toyota ukleščila pod sabo. Avtomobil se je sicer ustavil šele okoli 15 metrov v notranjosti trgovine. Policijski poveljnik Jerry Crews je medijem povedal, da je bil po ogledu posnetka popolnoma brez besed in da je čudež, da nihče ni umrl.
Kot je jasno videti tudi na posnetku, je avtomobil v trgovini najprej zadel voziček z dojenčkom. V njem je bil komaj trimesečni Tyshawn Davis, ki je bil hkrati tudi praktično najbližji vratom in ga je avto tako zadel med prvimi. Prav neverjetno je, da je bil malček praktično nepoškodovan in je bil še vedno privezan v svojem vozičku. Imel je le manjšo buško na glavi. Otroka je po nesreči iz trgovine prinesla neka stranka trgovine in poročnika Davida Williamsa iz šerifovega urada prosila, če ga lahko popazi. Williams je nato povedal, da se mu je ob prvem pogledu na otroka zdelo, da sploh ni bil vpleten v nesrečo, čeprav je kmalu zatem opazil, da je njegova mati prekrita s steklom in krvjo. Po mnenju poročnika Williamsa je na otroka dobesedno ''pazil Bog''. Voznica, 76-letna Thelma Wagenhoffer, v nesreči ni bila poškodovana, policisti pa so po pregledu avtomobila ugotovili, da na njem ni tehničnih napak. Do nesreče je sicer prišlo manj kot dva tedna po tem, ko je v istoimenski trgovski center v bližnjem mestu Deland zadelo majhno letalo. Thelma bo zaradi povzročitve hudih telesnih poškodb kmalu morala stopiti pred sodnika.
Videoposnetek grozljive nesreče si lahko ogledate spodaj, velja pa opozorilo, da je posnetek zelo nazoren in ni primeren za vsakogar.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549