Moskisvet.com
image (28)

Novice

Bi verjeli, da se je prodajal?

S.R.
17. 02. 2012 08.07
2

Če so 50. leta zares nova 30., potem očitno tudi pri 74-ih letih ni prepozno za prostitucijo. Upokojeni Thomas Mills je bil namreč pred kratkim aretiran prav zaradi ponujanja spolnih uslug. Na njegovo žalost sta bili njegovi stranki policista pod krinko.

Thomas je po poročanju lokalnih časopisov v kraju Myrtle Beach (Južna Karolina) dvema policistoma pod krinko ponujal oralni seks. Mills naj bi sprva dal le kratek znak z avtomobilskimi žarometi in na ta način pritegnil pozornost policistov. Ko sta pristopila do njegovega avtomobila, ju je vprašal o ''velikosti njunih organov'', nato pa se je želel o slednji prepričati tudi sam. Po poročanju policije je Mills nato ponudil ''oralno zadovoljitev'', policistoma pa je povedal še, da ga lahko po želji tudi ''onadva zadovoljita''.
Kot da to že ni dovolj, ne Mills izjavil, da ima tudi prijatelja, ki se jim lahko pridruži pri spolnih igricah, v kolikor jima samo on ne bi bil dovolj. Policista sta ga po zanimivem pogovoru hitro aretirala, ker pa gre za manjši prekršek (in povrh vsega tudi prvo kazen v življenju) se bo Thomas izvlekel le s plačilom globe.
Verjeli ali ne, 74 let ni najvišja starost, pri kateri so nekoga aretirali zaradi prostitucije, saj so novembra 2011 policisti v zvezni državi Iowa zaradi najstarejše obrti na svetu aretirali 83-letnika.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616