Moskisvet.com
image (28)

Novice

40-letna igralka z leti čedalje boljša mrha!

U.S.
01. 03. 2013 15.05
4

Najnovejšo naslovnico ruske revije Interview krasi igralka Cameron Diaz, ki je z zapeljivim poziranjem dokazala, da ni še za staro šaro. 40-letnica je oblekla mini krilo brez spodnjih hlačk in se nastavila fotografom, ki so zapeljive posnetke z veseljem ujeli v objektiv. Vredno vse pohvale!

Cameron Diaz je lani priznala, da se z leti čedalje bolje počuti. No, pa tudi videti je čedalje boljše. »Zdaj, pri 40. letih, se počutim bolje kot takrat, ko sem jih imela zgolj 25,« je iskreno priznala. Kako dobro se počuti v svoji koži, je dokazala tudi s tem, ko je odvrgla oblačila in pozirala v nedrčku brez hlačk za priljubljeno rusko licenčno revijo.

Črno-bela fotografija, na kateri igralka pozira oblečena zgolj v črno mini krilo, zgoraj pa ne nosi ničesar, krasi naslovnico revije. Cameron Diaz si je prsi nežno prekrila z dlanjo. Malo intime je vseeno želela obdržati zase. Zahvaljujoč unikatnemu designu mini krila pa je lepo videti, da igralka spodaj ne nosi spodnjih hlačk.

Kakor koli že, Cameron danes kar žari in je nedvomno lepša kot kdaj koli prej. Mogoče k temu pripomore tudi dejstvo, da trenutno nima stalnega partnerja, ki bi jo omejeval.

Kdo so bili Cameronini moški?

Najprej je ljubila maminega sinčka Justina Timberlaka, ki je zdaj poročen z igralko Jessico Biel, na Havajih se je nežnostim predajala s surfarjem Kellyjem Slaterjem, kasneje jo je začaral malce ekscentrični iluzionist Criss Angel, nato jo je v povsem rokerske vode odpeljal Adam Levin, njeno posteljo pa je grel tudi A-Rod, znan kot spremljevalec številnih zvezdnic.

Ima tudi lezbično izkušnjo ...

Cameron je pred časom v intervjuju za InStyle spregovorila tudi o svoji lezbični izkušnji, ko se je skupaj s predstavnico nežnejšega spola predajala strastem. "Spolnost in ljubezen sta lahko dve različni stvari. Ženska me lahko seksualno privlači, kar pa še ne pomeni, da bom imela z njo razmerje. Četudi bom z njo intimna, to še ne pomeni, da sem lezbijka. Te definicije in meje je težko postaviti," je še pojasnila igralka.

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578