Moskisvet.com
Monica Bellucci

Novice

Tako je danes videti ena najlepših žensk na svetu

E.R.
30. 09. 2024 09.52
0

Slavna Italijanka danes slavi rojstni dan!

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavna Italijanka danes, 30. septembra, praznuje jubilejni 60. rojstni dan. Je ena najslavnejših žensk na planetu: karizmatična, fatalna, spletkarska. Njeno ime vzbuja številne asociacije in morda je lepota v najširšem pomenu besede ena najpogostejših asociacij.

Zgodba o Monici Bellucci se začne v mestecu Citta di Castello, ki je na zemljevidu sveta najbolj znano kot rojstni kraj prelepe igralke. A na srečo ni znan le po tem. Geografsko je zanimivo, ker se nahaja v goratem predelu Umbrije, približno 50 kilometrov od Perugie, v dolini reke Tibere, na nadmorski višini 281 metrov.

Študirala je pravo, nato pa se podala v svet šovbiznisa

To mesto vas bo s svojim rustikalnim videzom navdušilo, skoraj tako kot je Monica Bellucci že v najstniških letih sodržavljane navduševala s svojo izjemno lepoto. Starša Maria Gustinelli in Luigi Bellucci sta jo morala skrivati, naveličana razlaganja, kako imata lahko tako lepega otroka.

Morda pravniška stroka obžaluje, da Monice nima v svojih vrstah, a igralski svet je vesel, da je opustila študij prava na univerzi v Perugii. V prestolnico Umbrije se je verjetno odpravila zato, ker je blizu Chite, pa tudi zaradi njenega slovesa – Perugio imenujejo študentsko mesto, kjer vlada svetovljanski duh.

Kakšen dekolte! Oprtih ust je pustila tako moške kot ženske
Preberi še
Kakšen dekolte! Oprtih ust je pustila tako moške kot ženske

Iskanje sanj in sladkega življenja je Monico odpeljalo daleč iz Perugie, naravnost v Milano, kjer je delala kot model. Gospodarsko srce Italije je postalo kraj njenih prvih velikih uspehov. Ni trajalo dolgo, da so modne hiše prepoznale njen potencial, med imeni, s katerimi je sodelovala, pa je tudi duo "Dolce and Gabbana", v njunih kampanjah pa nastopa še danes. Uspeh v Milanu ni majhna stvar, saj to mesto velja za svetovno prestolnico mode.

Tako je videti ženska, ki je v svoj videz vložila 900. 000 evrov
Preberi še
Tako je videti ženska, ki je v svoj videz vložila 900. 000 evrov

Naslednji cilj Monice Bellucci je bila igra. Igrala je v italijanskih, francoskih in ameriških filmih, od "Matrice", "Sončevih solz", "Dobermana" (v katerem je zaigrala s svojim bodočim možem Vincentom Casselom) do "Malene", ki jo je proslavila. Film Giuseppeja Tornatoreja se dogaja v izmišljeni vasici Castelcuto na Siciliji in prikazuje življenje tamkajšnje Malene Scordie (Monica), neverjetno lepe ženske, ki jo je vojna ločila od moža in je zaradi svoje lepote obsojena na milost in nemilost meščanov. Posnetki zgodnjih del lepe igralke kažejo, da je res ena najlepših.

Monico Bellucci, ki je igrala z Jimom Hackmanom, Bruceom Willisom, Clivom Owenom, danes videvamo v Rimu. Igralka, ki je igrala Marijo Magdaleno v filmu Mela Gibsona "Kristusov pasijon", je v to mesto prišla tudi zaradi filmskega festivala in promocije filma "Spectre", v katerem je igrala Bondovo dekle pri 52 letih.

Ljubezensko življenje

Veliko cest vodi v Rim. In pravijo, da so prave poti le poti srca. Kot tiste, ki te popeljejo v Benetke, mesto ljubezni. Tam je Monica leta 2016 na 73. Mostri promovirala film "Na mlečni poti" z režiserjem Emirjem Kusturico in Slobodo Mićalović Ćetković.

Tudi Monica je šla skozi življenje s srcem. Slavna filmska Kleopatra in večkrat nagrajena igralka je bila poročena s fotografom Claudiom Carlosom Barrosom, ta zakon je trajal od leta 1990 do 1994.

Nobeden od njiju ni nikoli govoril o tem, kako sta se spoznala, domneva pa se, da je do prvega srečanja prišlo na snemanju, glede na njegov poklic in njeno ukvarjanje z modo in manekenstvom pred svetovno slavo, ki ji jo je prineslo igralstvo. Slavna Italijanka o svojem prvem zakonu nikoli ne govori.

To počneta J.Lo in Ben Affleck, čeprav se ločujeta
Preberi še
To počneta J.Lo in Ben Affleck, čeprav se ločujeta

Monica in Claudio sta imela skromno malo poroko, ki so se je udeležili le družina in prijatelji. Ta dogodek za medije ni bil zanimiv, saj je igralka takrat šele začela pridobivati na popularnosti in delati prve korake k hollywoodski karieri, piše marriedbiography.com. Ločila sta se leta 1994.

Iz biografije Claudia Carlosa Bassa je znano, da je bil rojen v Franciji, kamor so se njegovi starši preselili iz Argentine. Odraščal je v Portofinu v Italiji. Kot je nekoč povedal, je Italija kriva, da je vzljubil umetnost, s fotografijo se je ukvarjal v Milanu in Londonu ter pri 21 letih postal samostojni fotograf.

Ljubil je najlepšo žensko na svetu, zdaj ne umakne rok s 30 let mlajše
Preberi še
Ljubil je najlepšo žensko na svetu, zdaj ne umakne rok s 30 let mlajše

Bila je zaročena z igralcem Nicolom Farronom in poročena z Vincentom Casselom, s katerim ima hčerki Devo in Leonie. Zakon s slavnim Francozom se je začel leta 1999 in končal leta 2013. Slavna Italijanka je bila vmes v razmerju z Nicolasom Lefevrom, zdaj pa uživa v ljubezni s Timom Burtonom.

Zvezo z režiserjem je potrdila junija 2023. "Kaj naj rečem ... Najprej sem vesela, da sem srečala tega človeka. To je eno tistih srečanj, ki se v življenju redko zgodijo ... Človeka poznam, ljubim ga in zdaj ga bom spoznala kot režiserja, začne se nova avantura," je povedala za Elle France. Mnogi so presenečeni nad njenimi ljubezenskimi odločitvami, tisti, ki to trdijo, pa za to navajajo različne razloge.

Pri 40 letih postala mama

Monica Bellucci je primer naravne lepote. Še danes se občasno pojavi v modnih kampanjah. Z manekenstvom se ukvarja tudi njena starejša hčerka Deva (19), ki je zelo podobna mami.

Igralka je postala mamica pri 40 letih, pet let pozneje je rodila hčerko Leoni. Poudarja, da so njeni otroci zanjo najpomembnejši na svetu.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597