Moskisvet.com
Poslovnež

Novice

18-letna Maja: Za druženje med večerjo tudi po 400 evrov

N.J.
05. 02. 2016 10.57
55

Maja šteje komaj 18 let in ne skriva dejstva, da dela kot spremljevalka. Ta posel se je v zadnjem času tako razcvetel, da se spoznavajo kar preko socialnih omrežij, sama pa ima včasih urnik tako natrpan, da ima skoraj vsako uro drugo stranko.

Poslovnež
Poslovnež FOTO: iStockphoto

Komaj 18-letnica iz Tasmanije je tujim medijem zaupala svojo zgodbo o tem, kako se zadnje čase preživlja. Kot je povedala, ji zadnje leto moški mastno plačujejo, da se lahko družijo z njo, da gre z njimi na večerjo ali počitnice. Za preprosto večerjo zasluži tudi okoli 350 funtov (nekaj več kot 450 evrov), za nekaj časa na plaži pa 200 funtov (okoli 260 evrov). S strankami ne spi in ne nudi spolnih uslug.

Kaj pravzaprav počne?

Maja proti plačilu preživlja čas z bogatimi moškimi, ki jo zasuvajo z dragimi darili, ji plačujejo počitnice, drage večerje, to pa samo zato, da ima družbo. Če jo povabijo na večerjo, ji plačajo večerjo in še kakšnih 300 funtov (približno 400 evrov) zraven. »Če mi zmanjka denarja na predplačniškem računu za telefon, se samo prijavim na socialno omrežje in takoj se oglasi okoli 100 moških, pripravljenih, da mi nakažejo denar,« je povedala. S strankami ne pije alkohola in ne uživa prepovedanih drog.

Kar se moških tiče, je dejala, da so vselej lepo oblečeni, prijazni, običajno do nje prispejo v dragih avtomobilih. »Nekateri so poročeni, a z njimi tako ničesar ne počnem,« je dodala. Priznala je, da nekateri sicer želijo od nje tudi kaj več. »Ampak spolnih uslug ne nudim,« je zagotovila. »Včasih me mika, da bi, ko mi zmanjka denarja.«

Majina mama njeno početje odobrava in se je tudi sama ukvarjala s tem poslom že v 80. letih, ko je delala kot 'madame', a menda s strankami nikoli ni spala. »Dekleta so delala zame, izključno zaradi zaslužka,« je pojasnila.

Maja je dodala, da je edina slaba stran ta, da jo drugi obsojajo. »Ampak sem srečna, in to je vse, kar šteje. Sem bogata in se lahko vsem le smejim.« Samo v Avstraliji se s poslom, imenovanim 'Sugar Babies' ukvarja skoraj 83.000 študentk, ki povprečno zaslužijo okoli 3.000 mesečno. Kot pravijo, je ta posel odlična alternativa zadolževanju pri bankah.

KOMENTARJI (55)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549