Moskisvet.com
Richard Gere je že leta srečen v zakonu z Alejandro Silva.

Odnosi

Svojo 34 let mlajšo ženo je grabil, kakor da je zadnji dan

E.R.
11. 10. 2024 02.00
0

Na rdeči preprogi je zvezdnika spremljala njegova mlajša soproga, s katere pa zaljubljeni igralec ni mogel umakniti rok.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Richard Gere je bil zvezda premiere filma "Wisdom of Happiness" na filmskem festivalu v Zürichu, ki poteka od 3. do 13. oktobra. Igralec igra v njem v glavni vlogi, obenem pa je tudi izvršni producent filma, ki sta ga režirala Barbara Miller in Philippe Delakis. Hollywoodski zvezdnik se je na rdeči preprogi pojavil z ženo Alejandro Silva.

Slavna lepotica 7 let mlajšega ljubimca ne spusti iz rok
Preberi še
Slavna lepotica 7 let mlajšega ljubimca ne spusti iz rok

Film je posvečen dalajlami, čigar učenec je bil pred mnogimi leti Richard Gere. Leta 1993 je imel igralec na podelitvi oskarjev v Los Angelesu govor, v katerem se je zgražal nad "kitajsko okupacijo Tibeta", zato je leta 2008 tudi protestiral, ko je bilo odločeno, da bodo olimpijske igre na Kitajskem. Kot je kasneje izjavil, so te poteze močno škodile njegovi karieri.

"V tem filmu dalajlama neposredno nagovarja občinstvo in razlaga, zakaj bi moralo 21. stoletje postati stoletje sočutja. Letos je Gere predstavil film 'Wisdom of happiness', posebno delo, v katerem dalajlama nagovarja neposredno občinstvo. Duhovni učitelj nas uspe očarati in doseči tudi srca, okamenela od stresa in trdote vsakdana. Meditativno kinematografsko doživetje, ki vas bo še dolgo spremljalo s privlačnimi slikami in neobjavljenim gradivom iz arhivov tibetanske vlade," piše v sinopsisu, objavljenem na spletni strani filmskega festivala.

Več kot pol stoletja mlajša ga je zapustila
Preberi še
Več kot pol stoletja mlajša ga je zapustila

Richard Gere je našel mir v budizmu, kot se je sam izrazil.

Richardu in filmski ekipi so se na rdeči preprogi pridružili menihi, igralec pa je na rdeči preprogi dejal, da je navdušen nad festivalom, ki ga je ustanovila skupnost domačih filmskih ustvarjalcev, zaradi česar je dogodek zelo poseben.

Se ga spomnite? Tako je videti 25 let pozneje
Preberi še
Se ga spomnite? Tako je videti 25 let pozneje

Richardu (75) je na pomembnem večeru družbo delala 34 let mlajša žena, s katero sta poročena že vse od leta 2018. Igralec je poziral v smokingu in si s partnerko na očeh izmenjeval nežnosti, kar je postal že praktično njun običaj na javnih dogodkih. Za nekatere gre za iskreno izkazovanje ljubezni, kritiki pa pravijo, da je vse skupaj videti prisiljeno, nepristno in da je predvsem nepotrebno.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607