Moskisvet.com
Kyle Walker

Odnosi

Bil je idealen mož, nato pa je ženini najboljši prijateljici naredil otroka

E.R.
25. 06. 2024 04.30
1

Na njegovo tekmo sta nazadnje prišli tako žena kot ljubica.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Za angleškega nogometaša Kyla Walkerja (33) je bil dan, ko so igrali proti Danski, težek. Najprej je na tribuno prišla njegova žena Annie Kilner, nato pa je opazil še nekdanjo ljubico Lauryn Goodman, ki je s seboj pripeljala tudi njunega nezakonskega sina. Malček je bil oblečen v dres z napisom 'Očka'. 

Sin Lauryn Goodman
Sin Lauryn Goodman FOTO: Profimedia
Cristiano Ronaldo se je znova zapisal v zgodovino
Preberi še
Cristiano Ronaldo se je znova zapisal v zgodovino

Nogometaša Manchester Cityja je žena Annie Kilner nedavno 'izgnala iz hiše' zaradi prešuštva. Razkrilo se je namreč, da je imel Walker več let vzporedno razmerje z manekenko in udeleženko resničnostnega šova Lauryn Goodman, s katero ima dva otroka. To pa še ni vse, razkrilo se je tudi, da je bil od leta 2019 do 2021 tudi s tretjo žensko, neimenovano manekenko.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Najbolj nenavadno pri celotni situaciji je, da sta bili Annie Kilner in Lauryn Goodman najboljši prijateljici, zato ne preseneča, da je Walker že več dni glavna tema angleških tabloidov. Zdaj se je oglasil in nagovoril ženo, s katero imata sicer tri otroke in je že vložila zahtevo za ločitev:

Tega trenutka v zgodovini EURA Hrvati ne bodo nikoli pozabili
Preberi še
Tega trenutka v zgodovini EURA Hrvati ne bodo nikoli pozabili

"Kar sem naredil, je bilo grozno in prevzemam vso odgovornost. Sprejemal sem idiotske odločitve. Sploh si ne morem predstavljati, kaj je Annie prestala zaradi tega. Vprašal sem jo o tem, vendar razumem, da je prizadeta. Človek, ki bi jo moral imeti rad in skrbeti zanjo, je tisti, ki je to storil ... Kriv sem samo jaz, sprejel sem neumne odločitve in moram prevzeti odgovornost za bolečino, ki sem jo povzročil mnogim. Žal mi je, to se ne bi smelo zgoditi," je dejal Walker.

Walker je spregovoril tudi o tem, kako se je dokončno razšel s svojo ljubico, a zdaj, ko se je pojavila na tekmi, se zdi, da je ta ljubezenska drama dobila nov preobrat, piše Stil.

To lepotico ljubi najboljši slovenski vratar
Preberi še
To lepotico ljubi najboljši slovenski vratar

Šport

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597