Moskisvet.com
Bianca Censori in Kanye West

Odnosi

Ne boste verjeli, kateri slavni par se ločuje

E.R.
09. 10. 2024 02.00
0

Tega ni nihče priačkoval.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kanye West in Bianca Sensori naj bi se po manj kot dveh letih zakona ločevala. Par je šel skozi težko obdobje in veliko zakonsko krizo, poroča ameriški portal "TMZ", obenem pa dodajajo, da sta Kanye West in Bianca Sensori svojemu ožjemu krogu prijateljev povedala, da sta se razšla pred nekaj tedni.

Slavni glasbenik naj bi svojim najbližjim sporočil, da se namerava ločiti od privlačne Avstralke in se preseliti v Tokio.

Njuno domnevno ločitev je spodbudilo Biancino nedavno potovanje v rodno Avstralijo, kamor je odšla zgolj z željo preživeti nekaj časa z družino in prijatelji.

Par so nazadnje videli skupaj 20. septembra v Tokiu, družbo sta mu delala dva od štirih Kanyejevih otrok iz zakona s Kim Kardashian. Vendar se je Kanye West po tem v javnosti  pojavljal izključno sam.

Spomnimo, da se je par uradno poročil leta 2022, mesec dni po zaključku Kanyejeve ločitve od Kim Kardashian. Zakonca dvigneta veliko prahu, kjer koli se pojavita, predvsem zaradi ekscentrične, razgaljene edicije lepe črnopolte glasbeikove soproge. Reper naj bi Bianco "silil" v tako provokativna oblačila, večkrat pa so se oglasili tudi njeni sorodniki, ki so izrazili zaskrbljenost, da jo Kanye "nadzira".

Ženo po ulicah sprehaja golo, sebe pa skriva pod masko
Preberi še
Ženo po ulicah sprehaja golo, sebe pa skriva pod masko

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607