Forum 14:18 Četrtek, 09.09.2010

Forum
Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
_princeska_
Število vnosov: 61
18.06.2010 ob 18:31

Pozdravljeni! Me zanima še moški vidik tega, kaj je pri partnerstvu poseg v osebno integriteto, prekoračitev meje, razlog, da s svojo zahtevo partner privede do konca zveze? Kako se moški odzivate na to, da partnerico motijo vaše ženske prijateljice, imate z njimi skrivnosti, ki jih punci ne zaupate, se dobivate z njimi sami, imate sploh potrebo imeti ženske prijateljice, ali je partnerica vaša najboljša prijateljica... skratka kje je meja, ki je moškim nedopustna?
LuckySTorm
Število vnosov: 2
23.07.2010 ob 01:44
*Odgovor na: _princeska_ +

ej princeskaje mozno da jih ima prijatlce samo mora met vse postimano ne vrjames poizkusi z mano
Aleš Bojc
Število vnosov: 33
16.08.2010 ob 11:45
*Odgovor na: _princeska_ +

Živjo, princeska,

jaz menim, da moraš partnerju zaupati vse, drugače pride prej kot slej do
konflikta.

Lepo se imej, sem nov tukaj

Aleš

p.s.

Če ima še drugo parterico, recimo za prijatejstvo, se je za vprašati,
kaj dobi tam, kar pri tebi ne. No kakšna nedolžna pijačka ne bo nič
škodila. smiley
endrug
19.06.2010 ob 13:48

http://moskisvet.com/clanek/vroce/lorianne-iz-provanse.html# image_1

Moški nima prijateljice. Ima ljubico...
VonFaust
Število vnosov: 4
28.06.2010 ob 02:26

Sam vem, da mi partnerica nikoli nebo najboljša prijateljica. Vprašaj se, če si ti tudi njemu povedala vse male skrivnosti? Verjetno nisi, tako ne moreš pričakovat, da bo jih on tebi. In, če ima prijateljice s katerimi ima te skrivnosti se skoraj upam iti stavit, da jih pozna dlje kot tebe. Če praviš, da te motijo njegove prijateljice, je to nekaj normalnega, vendar, če je 1/2 moški, neboš s tem dosegla veliko.

Je pa tako, da kakor koli je zveza perspektivna, vedno rabiš opcije... smiley

In priznaj tudi v tvojih očeh je bolj sexy, kot če vseh teh prijateljic nebi imel, ker veš da še obstajajo druge stvari kot ti...
_princeska_
01.07.2010 ob 14:18

Ravno te prijateljice so pripeljale k najinemu koncu... Ker je ni ženske, ki bi bila celo življenje pripravljena tekmovati za partnerjev čas, pozornost itd. Ker jaz sem bila tista, ki sem trepetala z njim ko ga je kaj skrbelo in mu vedno in povsod stala ob strani, ne prijateljice! Če bi bil kolikortoliko moški, bi to pretehtalo, ker - kvaliteta pred kvantiteto!

Meni je moj partner moj najboljši prijatelj (no, bil): ker komu pa naj zaupam in kdo me pozna bolje kakor on, da bi mi pomagal in stal ob strani. Že res, da imam prijateljico, ki ji povem skoraj vse, ampak je prav tako ženska, ne moški. In tudi, če bom imela problem v zvezi mi ne pomaga če se pritožujem vsem okoli, šele ko bom izpovedala občutja partnerju, bo lahko prišlo do vzpona ali padca, odvisno od tega koliko moškemu pomeniš... Saj se da vse, vedno je nek kompromis če obstaja ljubezen!?
hecate
Število vnosov: 253
02.07.2010 ob 01:33

ah dej no dej draga moja, pretiravaš. res nevem zakaj bi blo treba s prijateljicami tekmovat. jes nimam nobenih problemou s tem da ma moj prjatlce in on nima nobenih problemou s tem da mam jes prjatle. človek rabi tudi svoje prijatle poleg partnerja. sama vem da bi znorela če bi ves svoj čas posvetila njemu in zanemarla svoje frende. učash se je treba tut mal spočit od svojga partnerja pa it s frendi na drinko pa ni važn kakšnega spola so. ne vidm nekega smisla v priklenjanju drug na drugega ker take situacije se prej ko slej slabo končajo. ljudje smo socialna bitja in pričakovat da se bo nekdo odpovedau frendom sam zarat tebe - no sej vidš - na konc si kratko potegnila ti.
_princeska_
02.07.2010 ob 14:39

Tukaj ne gre za priklenjanje partnerja nase, pač pa za spuščanje partnerja v svoj svet in mu dati priložnost biti del njega. To ne pomeni, da ti partner 24/7 sledi po svetu pač pa da ve da je dobrodošel kadarkoli prit zraven, ker potem tako ali tako to sploh ni potrebno, ker imaš zaupanje. Pomembno je pa tudi to, da ti prijatelji sprejmejo tvojega partnerja kot del tebe, ker če ga ne potem tudi tebe ne spoštujejo! Aja in prepričana sem, da ne bi imela nič proti če se tvoj dragi dobiva s svojimi bivšimi in ima intimne pogovore z njimi in skrivnosti, ki jih ne more deliti s tabo? Zelo normalno in razumljivo :S
In se mi ne zdi, da sem jaz potegnila kratko... kvaliteta pred kvantiteto.
Mirhollio
Število vnosov: 6
07.07.2010 ob 00:06

Če bi moja punca hodla okrog z frajerji in imela neke skrivnosti, se dobivala in dopisovala, bi verjetno tudi ***** ...Kot je že napisal en, moški nima prijateljice, ima ljubice...Če te bi imel rad in spoštoval bi malce omejil te njegova sestanke z dekleti...Meni se ne zdi normalno,da bi se tako obnašal, do mojega dekleta...Ebo je ko kako kolegico pozdraviš in kaj na hitro rečeta, drugo pa ko se debatirata po ure in ure...Ob takih priložnostih se še kaka ljubezen rodi smiley
lajki
23.07.2010 ob 12:24

Oh princeska govoriš točno to kar sem tudi jaz opazil. Ko, sem bral ta tvoj zadnji post nisem mogel verjet, da lahko katera ženska še kaj takega napiše oz., da je še česar takšnega sposobna. Prav to je zame ena ključnih lastnosti, ki jih more partner prinesti oz. vlagati v zvezo. V bistvu nimam veliko za dodati le to, da sem vesel, da obstajajo še takšna dekleta. To mi daje upanje, da obstajajo še vredne ženske, ki znajo čutiti in imajo oči samo za svojega partnerja. Torej partnerice za življenje. Škoda, da te osebno ne poznam, vseeno pa hvala za napisano!

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Vroče

Arhiv
Poredna Luisa - 1
Poredna Luisa - 1
Poredna Luisa - 2
Poredna Luisa - 2
Poredna Luisa - 3
Poredna Luisa - 3
Poredna Luisa - 4
Poredna Luisa - 4
Poredna Luisa - 5
Poredna Luisa - 5

Kofein

Arhiv
Miha Knific, režiser

Miha Knific, manipulator premičnih podob

Režiser, kipar, fotograf, scenograf, scenarist in psiholog. Za ostalo v življenju mu ostane bolj malo časa.

Anketa

Arhiv

Kaj imate na svojem mobilnem telefonu?

Martin Cooper mobile phone
Weather Slovenija
13°C | 18°C zmerno oblačno
Četrtek
09. september 2010